Maya Játszópark - Avalon Resort & SPA

Maya Játszópark

Avalon Resort & SPA - Maya játszópark

Az Avalon Park a legkisebbekre is gondolva kiváló szórakozási lehetőséget nyújt a gyermekek számára a 2500 négyzetméteren megépített, egyedi, “maya dizájnnal” ellátott játszóparkban. A különböző ügyességi, mászó- és ugráló elemek, csúszdák a különleges mozgásigénnyel rendelkező kicsik számára kiváló, biztonságos és változatos szórakozást biztosítanak.

A Maya Játszóparkban olyan változatos, élvezetes, mozgásra ösztönző, kihívásokkal teli játszóeszközök találhatók, mint a függő labdahinta, a fánkcsúszda, póktorony, lövöldöző aréna, motorpálya, vagy kötélhinta.

A gyerekek belépve a játszóparkba teljesen megfelejtkeznek az időről és szüleikről és maximálisan átadják magukat az önfeledt játéknak.

A Maya Játszópark az évszaknak megfelelő gyermek rendezvények széles, színes választékával (Húsvét, Majális, Gyereknap, Halloween, Mikulás) várja a látogatókat.

A Maya Játszópark születésnapi zsúrok megrendezésének is tökéletes helyszíne. Minden szülő arra vágyik, hogy ezt a napot felejthetetlenné varázsolja gyermekének. Az Avalon Park csapata mindenben segít, hogy a kicsik Nagy napja vidáman és eseménydúsan teljen.

Maya kulacs akció

2020. március 13-tól minden gyerekbelépő mellé ajándék Maya kulacsot adunk látogatóinknak. Az akció visszavonásig vagy a készlet erejéig érvényes.

Nyitva tartás:

minden nap 10:00-20:00

Telefonszám: 06-46/200-244

Galéria