Sörkert & Grill Garden - Avalon Resort & SPA

Sörkert & Grill Garden

Avalon Resort & SPA - Sörkert & Grill Garden

A tradicionális, mégis modern Avalon Sörkert & Grill Garden a gasztronómiai élményekről gondoskodik. Kínálatában olyan hagyományos ételek is megtalálhatók, mint a faszénen készített grillezett húsok és zöldségek, nyárs ételek, sült virsli és kolbász, illetve egyedi hot-dog és hamburger. Emellett igazi különlegességeket is kóstolhat a vendég. Néhány ínyencséget említve a sok közül, az Avalon bélszín, langyos libamáj vagy a narancsos kacsacomb olyan ízélményt nyújt a vendégnek, mely minden igényt magasan kielégít. Az italkínálat részeként különleges söröket kóstolhat a vendég, többek között meggyes, búza, cseh barna és fekete sör is ízlés alapján választható. A sörök széles választéka mellett magyar borok és friss limonádék is megtalálhatók az itallapon.

Az épület a vendégek számára nagyon könnyen befogadható, ugyanis a csodálatos természeti környezetben nem akar kitűnni, sokkal inkább annak szerves részévé akar válni. A Sörkert teraszán kialakított látványkonyha, az illatok, az ízletes ételek, italok és a kivételes környezet összeadódva együtt garantálják a különleges élményt.

Nyitvatartás:

  • Mindennap: 10:00 - 22:00-ig nyitva
  • Kérjük foglaljanak asztalt érkezésük előtt! Asztalfoglalás info@avalonristorante.hu e-mail címen vagy a 06 46 200 242-es telefonszámon.

Telefonszám: 06-46/200-242

Étel és Itallap megtekintése

SÖRLAP MEGTEKINTÉSE

Galéria