Mádai Vivi is felfedezte családjával az Avalont - Avalon Resort & SPA

Mádai Vivi is felfedezte családjával az Avalont

Hosszú idő óta ez volt a legjobb hétvégénk...

Van, úgy hogy az ember fenntartásokkal indul neki egy útnak, és akad olyan is, hogy nagy reményekkel vág neki egy újabb kalandnak. Új szállodát tesztelni mindig izgalmas. Új szállodát tesztelni gyerekkel, kihívás.

Avalon Resort & SPA - Mádai Vivien

Ránk fért a pihenés..

Pontos és jól leszervezett döntés (kb. 10 perc után), már semmi nem tarthatott vissza minket attól, hogy egy szuper hétvégét töltsük a barátainkkal, nem máshol, mint az Avalon Parkban. 


Bárkit megkérdeztünk a Mamifórumon, egyszerűen mindenki szuperlativusokban mesélt a helyről. De komolyan! Én még ilyet nem láttam! Őszintén szólva az a típus vagyok, akinek sosem tetszenek az olyan filmek, amiket mindenki szeret, így volt bennem némi félsz. 

Kár volt.

Túlzás nélkül tudom állítani, hogy sok helyen jártam már Magyarországon, - aki ismer, tudja, hogy igazi lokálpatrióta vagyok, ha lehet választani, akkor belföldön szeretek utazni igazán-,


szóval visszatérve joggal ki merem jelenteni, ez a hely Magyarország legjobb helye gyermekkel. 

Hogy miért?
 

Fantasztikus utunk volt, Zéni aludt végig, én is tátott szájjal, így már eleve jó előérzetem volt a dologgal kapcsolatban! Sőt továbbmegyek, az utazás előtti pakolásban csak kétszer vesztünk össze Zolival, ami szerintem egyéni csúcs. Szóval jó kedvvel, vidáman érkeztünk, így minden adott volt ahhoz, hogy remek hétvégénk legyen. Már a megérkezésnél is kiderült, hogy rendkívül kedves személyzet látja el a hotel körüli teendőket, csupa profi és segítőkész ember.


Rönkházban szálltunk meg, ami így első hallásra lehet furcsa, de minden várakozásunkat felülmúlta és gyerekkel szerintem a legjobb választás volt. A srácok körbe-körbe motoroztak a ház körül, mi pedig esténként a verandán beszélgettünk. Apropó kismotor erre még visszatérek, mert életünk egyik legjobb döntése volt, hogy magunkkal vittük!

Avalon Resort & SPA - Mádai Vivien

Nálam mindig kardinális kérdés a wellnesrészleg, gyakorlatilag a legfontosabb. Maximálisan kielégített minden igényt, mert felnőttek és a gyerek is megtalálták a saját kis részüket. A külső és belső medencék is egyaránt élvezhetőek voltak. Gyakorlatilag ki sem jöttünk a vízből, hisz csoda jó időnk volt.


Délben egy kiválót ebédeltünk a medence partján, este isteni vacsorát fogyasztottunk (megjegyzés: életem legjobb pizzáját itt ettem az étteremben), mindeközben a gyerekek motoroztak az étterem előtti placcon, mi pedig pontosan rájuk láttunk. Jó tudom, hogy viccesen hangzik, de szerintem ez Anyukaként elsődleges szempont.
 

És ekkor jött az, amitől még nekem is tátva maradt a szám.

A vacsora közepén betoltak egy óriási mozivásznat, amin mesefilmet vetítettek a gyerekeknek, és popcornt hoztak az animátorok, hogy a szülők addig jóízűen tudjanak enni. Na. itt a kezemben a proseccommal majdnem elsírtam magam. Vacsora úgy, hogy közben rálátok a gyerekre, aki jól érzi magát, én pedig nem a földön meghagyott maradékból táplálkozom? Mikor lehet beköltözni? Hol kell aláírni?
 

Tettem fel a kérdést óráról-órára...

Avalon Resort & SPA - Mádai Vivien

Másnap kicsit hűvösebb volt, de egy picit sem bántunk, mert alig vártuk, hogy játszunk a híres Maya parkban, ami a szálloda önálló gyerekjátszó komplexuma. Óriás csúszdáztunk, labdáztunk autóztunk, nevettünk... annyira kárpótolta minden perc az elmúlt 3 hónap nélkülözését, amit Zénivel külön töltöttünk. Minden pillanatát élveztük, de amikor megjelent a kedvenc figurája a Mancsőrjáratból és a gyerek tényleg majdnem elsírta magát örömében, akkor azt mondtam, na, igen,

ezt így kell csinálni.

Hosszú idő óta ez volt a legjobb hétvégénk... nem tudnék negatív dolgot mondani. Egyszerűen minden várakozásunkat felülmúlta...

Ja! Igen egy dolgot mégis...

...Olyan gokart pálya volt, hogy leesett az állunk, egyszerűen lélegzetelállító... Kár, hogy ezt a férjeink is észrevették... 

Na, onnantól kezdve őket elveszítettük. Szóval két jó tanács Mamik! Vagy ne vigyetek férjet, vagy kössétek be a szemüket az étteremhez menet. Ti jártok jobban!

Egyébként meg, ha pihenni és élményekre is vágytok, irány az Avalon Park!


Nem fogtok csalódni!