Rólunk - Avalon Resort & SPA

Rólunk

Avalon Resort & SPA
Kényeztető pihenés természetes környezetben

Avalon Resort & SPA - Recepció

Az Avalon Park többszörösen nemzetközi díjnyertes szállodája, az Avalon Resort & SPA 31 minden igényt kielégítő szobával, 2 junior lakosztállyal, 2 luxus lakosztállyal, 15 exkluzív HONKA rönkházzal és a 2021 évtől új Erdei Dizájn elnevezésű 15 szobás szállodaépülettel várja a természet közelségében pihenni vágyókat. A modern és egyedi bútorok, kiegészítők teljes harmóniában és összhangban töltik meg a teret, melyben a kohéziót a legősibb építőelem, a fa adja.

A Resortban minden perc eltöltése igazi élmény. Az Avalon Park aktív kikapcsolódási lehetőségei mellett a külső és belső wellness részleg szolgáltatásai is hozzájárulnak a tökéletes pihenéshez, így mindenki testileg és lelkileg is feltöltődve tér tőlünk haza.

Célunk, hogy a stílusos eleganciával, a természetes környezettel, az Avalon Ristorante kiváló ízeivel és a kényeztető wellness kezeléseinkkel tegyük teljessé vendégeink pihenését. Szeretnénk egy olyan helyet létrehozni és olyan környezetet és hangulatot teremteni, melyben párok, gyermekes családok és üzletemberek egyaránt tökéletesen kikapcsolódnak. Bízunk benne, hogy vendégeink elégedetten távoznak és mindig szívesen térnek vissza hozzánk, az Avalon Resort & SPA-an eltöltött pihenés után.