Rendezvények - Avalon Resort & SPA

Rendezvények

Konferenciatermeink

A gyönyörű környezetben található Avalon Park kiváló választás konferenciák, céges és családi rendezvények zavartalan lebonyolítására. Az üzleti megbeszélésekhez három különböző méretű és befogadóképességű konferenciaterem nyújt ideális otthont, melyek a legmodernebb audiovizuális technikával felszereltek. Mindhárom helyszínen egyéni igényekhez szabva, speciális csomagokkal és kikapcsolódási lehetőségekkel garantáljuk a munkatársak elégedettségét!

A rendelkezésre álló 200 fő befogadására is alkalmas konferenciaépület, illetve a hozzá kapcsolódó szabadtéri színpad esküvők, egyéb kulturális és tudományos rendezvények számára ideális egyedi helyszín. Kisebb rendezvények számára további lehetőség az étteremmel közös épületben található, maximálisan 100 fő befogadására alkalmas különterem. Az Avalon Resort & SPA földszintjén található a legkisebb, 60 fő befogadására alkalmas terem.
 

Szabadtéri kalandjátékok, gokart futamok, kényeztető Avalon SPA élmények

Csapatépítő rendezvényeink során mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb kikapcsolódási lehetőséget, az adrenalindús gokart futamoktól kezdve, a kényeztető wellness-élményeken át egészen az izgalmas szabadtéri kalandjátékokig. A vezetés szerelmeseinek a park gokart pályája, a HELL Kart & Event Center nyújt adrenalindús szórakozást.
 

Gasztronómia felsőfokon

Az Avalon Ristorante mind belsőépítészetében, mind pedig kínálatában Olaszország hangulatát tükrözi, ezáltal az itáliai ízek kedvelőinek elegendő Miskolctapolcára utazniuk, hogy elfogyaszthassák kedvenc olasz ételüket. A gasztronómia szerelmesei így fatüzelésű kemencében készült pizzát, tiramisut, eredeti olasz rizottót, házi tésztákat, de különleges sonkákat és friss halakat is kóstolhatnak. A Ristorantéban egész évben színes programokkal és ismert fellépőkkel várjuk kedves vendégeinket, hogy a gasztronómiai élmények mellett még élvezetesebb legyen a nálunk töltött idő.

A klasszikus, igazi sörfesztiválok hangulatát pedig az Avalon Sörkert & Grill Garden specialitásai idézhetik fel a vendégekben. Kínálatában faszénen készített grillezett húsok és zöldségek, nyárs ételek, sült virsli és kolbász, illetve egyedi hot-dog és hamburger is megtalálható. Az italkínálat részeként pedig 5-6 féle német csapolt sör, különleges magyar és olasz borok, friss limonádék és üdítők közül lehet válogatni.
 

Exkluzív szálláslehetőség

A nemzetközileg is elismert Avalon Resort & SPA 31 különböző felszereltségű szobával, 2 luxus lakosztállyal, 2 junior lakosztállyal és 15 exkluzív, kétszintes HONKA rönkházzal, valamint a 2021 évtől új Erdei Dizájn elnevezésű 15 szobás szállodaépülettel várja a természet közelségében kikapcsolódni vágyó munkatársakat. Így a parkban összesen 80 szoba gondoskodik a vendégek minőségi kikapcsolódásáról.


Lélegzetelállító szobák és rönkházak:

80 db szoba

8 féle választható szobatípus

részben külön ágyas és pótágyazható szobák

Bővebben


Tegyék feledhetetlenné céges rendezvényüket különleges csapatépítő programjainkkal!


További információk:

E-mail: ertekesites@avalonpark.hu

Telefon: 06-46/200-241

Fintor Kristóf 06-20/ 497-4554

Tóth Renátó: 06-20/666-5440