Avalon SPA - Avalon Resort & SPA

Avalon SPA

Tavaszi akciók az Avalon SPA-ban!

Élvezze a kényeztető wellness pillanatokat Kelet-Európa legjobb SPA-jában kedvezményes áron!
 

-30% masszázsokra, kezelésekre!

Amennyiben október 1-től hétfőtől csütörtökig foglal masszázst vagy kezelést az Avalon SPA-ba 30%-ot elengedünk a választott wellness szolgáltatás árából. A kedvezmény a !QMS kezelésekre nem vehető igénybe! A kedvezmény a teljes vásárlás végösszegéből kerül levonásra. Egy személy egy kupont használhat fel - szállóvendégek esetén a szállodában töltött napok alatt, - külsős vendégek pedig a kezelés/masszázs napján.
 

1-et fizet, kettőt kap akció!

Október 7-től a hétfőtől csütörtökig vásárolt Avalon SPA napi teljes árú belépők esetén a második napijegyet ajándékba adjuk! A kedvezmény más kedvezménnyel nem vonható össze, és kiemelt időszakokban, ünnepnapokon nem vehető igénybe.
 

Akcióink visszavonásig érvényesek!

Avalon Resort & SPA - Medence

A mindennapok rohanása után leginkább a wellness nyújtotta élmény jelenthet kikapcsolódást. A fizikai és szellemi feltöltődésre vágyóknak álmodtuk meg a resort belső wellness részlegét, amely jakuzzival ellátott medencével, gyermekmedencével, illatkabinnal, bioszanuával, finn és infraszaunával, sókamrával, illetve gőzkabinnal is felszerelt. Emellett egy télen-nyáron fűtött melegvizes élménymedence és finn szaunaház is lehetőséget biztosít a vendégeknek arra, hogy meseszerű környezetben pihenjék ki magukat az év 365 napján. Egy kényeztető és felfrissítő masszázs az általános jó közérzet, a teljes testi és lelki kiegyensúlyozottság programja.

Vendégeink számos masszázs és kezelés közül választhatnak, melyeket masszőreink a lehető legnagyobb szakértelemmel valósítanak meg, hogy a felfrissülés igazán kényeztető legyen. A wellness részlegen kialakítottunk egy hangulatos pihenőszobát valamint tea és vízipipa sarkot is két luxus kezelő helységgel, egy tradicionális török fűtött kőágyas masszázs szobával és egy romantikus páros kezelő helyiséggel együtt. A wellness egész területén célunk az volt, hogy megteremtsük a béke és nyugalom „szigetét” kellemes illatokkal és hangulatvilágítással.

Rendkívüli nyitvatartás határozatlan ideig: minden nap 10:00-18:00 

A hotelhez tartozó bel-és kültéri wellness részleg nem csak a hotel vendégeinek nyújt korlátlan kikapcsolódást. Külsős vendégeinket is szeretettel várjuk minden nap 8.00 és 22.00 között a hotel telítettségétől függően. Érkezés előtt kérjük minden esetben érdeklődjenek telefonon kollégáinknál a wellness részleg befogadó képességéről.

Telítettségtől függően az egész napos, korlátlan wellness használat díja:

Hétfőtől - Csütörtökig: 8.000.- Ft/fő 

Péntek, Szombat, Vasárnap: 10.000.- Ft/fő

Tel.: 06 46/200-250

Itallap megtekintése

Kelet-Európa legjobb SPA-ja az Avalon SPA!

Az Avalon SPA kiválóságát nemzetközi elismerés is bizonyítja! 

2019. július 6-án a vendégek szavazatán alapuló World Luxury SPA Awards versenyen az Avalon SPA dupla győzelmet aratott. "Luxury Resort SPA" kategóriában Magyarország legjobbja lett, emellett regionális szinten "Luxury Wellness SPA" kategóriában Kelet-Európa legjobb SPA-ja címet is megszerezte.